Muhtarlardan Saygılı'ya teşekkür

Muhtarlardan Saygılı

Kırıkkale Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı ve yönetimi, 10 yıl önce belediye hisselerini satın alan, ancak haciz yüzünden tapularını alamayan vatandaşların sorunlarını gideren Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya teşekkür ettiler.

YILLARIN ÖZLEMİ

Basın toplantısı düzenleyen Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı, Ovacık Mahallesi Muhtarı Selahattin Gökbulut, Güzeltepe Mahallesi Muhtarı Halil Polat ve Yenimahalle Muhtarı Mirzali Tarlabölen yılların özleminin giderildiğini söyledi.

BELEDİYE HİSSESİ

Kırıkkale Belediyesi’nde 10 yıllık bir süre içerisinde yol kesintisi münasebetiyle vatandaşların arazilerin içerisindeki Belediye hisseleri olduğunu açıklayan Pehlivanlı, “Belediye hisselerini vatandaşlarımız geçmişte satın almışlar fakat üzerlerindeki Kırıkkale Belediyesi ve SGK’ya olan borçlar nedeniyle bunların tapusunu alamamışlardı. Tapu tahsis belgeleriyle, gecekondu konumunda olup da tapu bekleyen vatandaşlarımızın mağduriyetleri söz konusuydu. Fakat Başkan Saygılı, buna bir çözüm buldu ve yüzlerce aile mağdur olmaktan kurtuldu” diye konuştu.



MAHMUT
8.12.2014 13:04:42
BU MUHTARLARIN İŞİ GÜCÜ HEP BELEDİYE BAŞKANINI POHPOHLAMAK MI ?.....

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü